El dimarts 13 de febrer, projecció d'Els quatre-cents cops, de François Truffaut.
    A les 11h es fa la projecció a la Filmoteca de Catalunya per als alumnes de Cinema en curs de la ZER El Moianès (cicle superior) i del CEIP Joan Marquès i Casals (un grup de deu alumnes d'entre 3er i 6è), així com per a tots els alumnes de cicle superior d'aquesta escola.



    Si vols llegir els comentaris que s'han escrit sobre la pel·lícula i vols afegir-ne un de teu, clica aquí.

    Per publicar el teu comentari, clica sobre "Publicar un comentario en la entrada". Veuràs que després de tots els comentaris, pots afegir el teu. Després d'haver-lo escrit, és molt important que per signar seleccionis "Otros", i on posa "Nombre" escriguis el teu nom, el nom del centre i el curs que fas.

    50 comentarios:

    Anónimo dijo...

    A mi em va agradar quan l’Antoine i el René van a robar la màquina del pare de l’Antoine i després va anar l’Antoine a tornar la màquina i és pensava que amb el barret no el reconeixeria ningú. Però un treballador que treballava amb el seu pare el va atrapar i va trucar a el seu pare i el seu pare el va portar al reformatori. Hi va haver una cosa que no em va agradar gens que va ser la forma de com acabava el final.

    Anónimo dijo...

    A mi hem va agrada .
    I hem va agrada quan es van escapar i es van anar al cinema i ha la fira i aquesta atraccio donava voltes molt rapides,el Rene estava mirant com el Antoine estava volant en el aire estava cap per vall,girat cap a la dreta i quan va acabar va fer un salt a vaix.
    I tambe quan va acabar va ser en el mar on ell volia.
    Tot aixo hem va agrada pero mes quan el profesor va dir que cuala ma volia i va dir la
    Esquerra i li va pegar.
    Encara pero era molt trista.

    Anónimo dijo...

    A mi em va agradar, encara que la seva casa era massa petita.
    No em va agradar que no deixessin entrar al René al reformatori.
    La pel•lícula es com si fos en fets reals perquè en aquella època penso que la vida era així. La pel•lícula penso que es com passa a l’ infància d’en François Truffaut.
    A aquella època els cotxes eren molt vells alguns no sabia cuals eren però hi havia molts
    “Citroën 2cv”, com la marca de Citroën es Francesa.
    El que no entenc es perquè li va robar la màquina d’escriure al seu pare.
    I penso que va acabar al mar perquè ell no l’havia vist mai i li feia molta il•lusió.

    Anónimo dijo...

    A mi m’ ha agradat una mica la pel•lícula perquè es una mica aborrida, l’hem vist en françés amb subtitols en castellà. El nen es molt entremaliat i s’escapa de casa amb l’ajuda de el seu amic René. A mi m’ha sembla bastant entretenida i per poc no m’ha dormo perquè era un tros molt aborrit el tros que mes m’ha agradat es quan s’escapa del reformatori i va al platja i s’acaba la pel•lícula de cop.

    Anónimo dijo...

    Per una part la pel•lícula era guai però per una altra es un drama. aquesta pel•lícula es per tots els públics ,i m’ha agradat molt que estigui feta en francès i els subtítols en espanyol.

    Anónimo dijo...

    A mi m’ha agradat molt la pel•lícula pro es massa llarga i com esta en francés pro amb subtituls es dificil segirla pro es molt entretenida ,m’ha agradat mes la part que estan roban a casa de la mare del seu amic i no m’ha agradat la part del final que esta jugan a futbol i sem va correns a la platja i de cop posa fi.

    Anónimo dijo...

    Aquesta pel•lícula m’ha agradat bastant però per altre part és un drama, però aquesta pel•lícula es per tots els públics, són imatges molt velles i la pel•lícula és en francès i amb subtítols en castellà.

    Anónimo dijo...

    La meva opinió és ...

    Que hem va agradar molt perquè era en francès també era de drama . Al públic li va agradar molt, els subtítols eren en castellà.

    Anónimo dijo...

    M’ha agradat aquesta pel.licula perque acaba amb un final feliç sabent que comença malament a mi lo que m’ha agradat mès ha sigut el mig d’aquesta pel.licula quan diu que la seva mare ha mort i quan avisan al pare.el pare i la mare van a l’escola i el pare li dona dues bofetades.

    Anónimo dijo...

    A mi em va agradar la pel•lícula en cara que era una mica trista. El que em va agradar més era quan és va escapar de el reformatori . També em va agradar quant va robar la maquina d’escriure i el van atrapar. El que no em va agradar era el final i quan li pegaven.

    Anónimo dijo...

    El que em va sorprendre més és com una pel•lícula de l'any 1959 semblava tan moderna la història que explica l'Antoine.

    Anónimo dijo...

    Em va agradar quan el profesor de educacio fisica es qedava sense alumnes i el final va ser molt misterios.

    Anónimo dijo...

    a mi am va agrada bstan pro l final s una mika sosu.

    Anónimo dijo...

    Per exemple a mi em va agradar va ser quan feien gimnastica i anaven sortint de la filera que fan. Em va agradar que ho posesin em la versió original.

    Anónimo dijo...

    A mi no m'agradaria ser l'Antoine perquè els seus pares no l'estimen i el seu professor li té com ràbia, però te un bon amic que l'ajuda en tot, a mi em va agradar molt el tros del parc d'atraccions amb aquella cosa que gira molt depressa i sobretot quan es gira de cap per avall. La seva mare no l'estima i el seu pare li fa moltes bofetades, però al final la seva mara li fa més cas i li presta mès atenció perquè l'ha pillat amb un atre home fent-se un petó,però resulta que era el cap de la seva mare l'Antoine els va descobrir. El seu pare estava segur que es trobaven d'amagat amb el cap i cada nit cuan l'Antoine s'enanava a dormir els seus pares s'esbarallaven.
    I al final de la peli surt l'Antoine, està a la platja.

    Anónimo dijo...

    A mi amb va agradar una mica perquè feia gracia.A mi em va agradar quan estaven fent educació física i cada cop anaven sortint 3 o 2 i al final es va quedar el professor i 2 nens. També aquella atracció que girava tant i que l 'Antonie s'anava movent i girant al revés de cap a vall és el que em va agradar. I també quan l'Antoine va dir que la seva mare estava morta però el que em va fer més cosa va ser les bofetades que el seu pare li va fer.

    Anónimo dijo...

    En general em va agradar bastant, el millor, el moment en que va fer campana i va anar al parc d'atraccions la roda que girava. També quan estaven a l'escola, tot i que el professor era molt estricte.

    Anónimo dijo...

    Jo trobo que tractaven molt malament a l'Antoine, semblava que tothom li tingués mania:
    •El professor, els pares, algun nen...
    El que em va agradar més va ser quan feien gimnàstica i només van quedar dos nens perquè els altres s'amagaven a qualsevol lloc com:
    • cases, portals, botigues...
    També el tros que anaven a la fira i pujava en aquella mena de roda que rodava tant que es quedava enganxat a la paret.

    Anónimo dijo...

    A mi el que em va agradar més va ser la roda aquella.I també allà l'escena on elprofessor d'educació física va perdent als seus nens.Em va agradar molt.

    Anónimo dijo...

    Em va agradar molt la pel•lícula, però crec que són molt cruels amb l'Antoine. Els pares no l'estimaven, el professor era estricte... El final era una mica rar.

    Anónimo dijo...

    A mi no m'ha agradat perquè era en blanc i negra i perque maltractaven a l' Antoine. Però sí que m'ha agradat l'atracció que girava tant.

    Anónimo dijo...

    A mi el que m'ha agradat més ha estat quan els nens anaven a córrer perquè un s'escapava i l'altre el seguia.
    També em va agradar la roda aquella.

    Anónimo dijo...

    La pel.lícula és trista però hi ha alguns moments feliços i violents. El moment que més ens van agradar va ser quan l'Antoine va descobrir que la seva mare estava enganyant al seu pare. I el moment més graciós va ser quan estaven tots fent gimnàstica pel carrer i tots els nens se n'anaven poc a poc.

    - Què va passar amb l'amant de la seva mare ?
    - Per què eren pobres ?
    - Per què la mare enganyava al seu marit amb un altre ?
    - Què va passar amb el Renée

    Creiem que la pel.lícula està molt bé. Però podriem fer una segona part per saber que li passa a l'Antoine...

    Anónimo dijo...

    Que està molt bé però mla pel.lícula acaba oberta i els que van a veure'l queden interessats ....

    Que la peli està bé però no m'agrada quan peguen a l'Antoine per què no tenen dret a maltractar-lo.

    - Qui era la nena que anava ales titelles amb ells ?

    Anónimo dijo...

    Ha estat una bona experiència pels alumnes de cicle superior . El cinema és vampiric i ens permet alimentar-nos de les vides i sentiments dels altres.

    Anónimo dijo...

    A mi aquesta pel.lícula m'ha agradat molt i tambe era molt trista.No m'ha agradat quan no anava a l,escola.Tambe robava coses i tambe ha robat diners de la seva casa.L'Antoine tenia molts problemes.

    Anónimo dijo...

    A mi em va agradar quan el nen esta escrivint i va agafar molta tinta
    i es embrutat molt, el nen es posa
    a treure fulls i es va quedar sense
    res.
    I el que no em va agradar es quan
    el nen el tanquen a la preso i despres
    al reformatori

    Anónimo dijo...

    A m'agrada quan pillen a l' Antoine mirant la revista i el van castigar.

    Anónimo dijo...

    A mi el que no m'agrada es quan el nen ha fet campana, quan fumava i quan el professor el pegava.

    Anónimo dijo...

    A mi aquesta pel.licula m'ha agradat
    molt perquè el nen Antoine ha actuat molt bè.
    A mi el que no m'ha agradat és quan pillen a la mare amb un altre home fent-se un petó i el que m'ha agardat ès quan jugava amb la pilota,i quan surt fora del camp la pilota el nen Antoine la va a recollir, i es va escapar i va córrer i córrer fins arribar al mar.

    Anónimo dijo...

    A mi el què m' agradat més és quan la mare el pare i l' Antoine van en cotxe i el que no m' agradat es quan pillan a la mare fent-se un peto amb un altre home.

    Anónimo dijo...

    Jo opino que la pel•lícula dels 400 cops va ser molt interessant perquè l’Antoine, era molt trapella perquè es va escapar del reformatori i a sobre es va posar a corre, i finalment va acabar davant del mar.

    Anónimo dijo...

    Vaig veure la pel•lícula del 400 cops,però em sembla que es una mica trista perquè els pares del Antoine el poden a un correccional.I sempre els castiguen tan a l’escola com a casa del seus pares.A mi em va agrada quan l’Antoine estava al reformatori i a l’Antoinne li pega el “jefe”.La pel•lícula està bé i la recomano a totom que li agradi el cinema original.

    Anónimo dijo...

    La meva opinió de la pel•lícula els 400 cops es
    1. Es una mica trista però tampoc es de plorar.
    2. Es una mica difícil de entendre.
    3. Es una pel•lícula molt espessa.
    4. A mi m’agrada bastant.
    5. El que no entès es que a la presó per a menors hi ha nens molt petits.
    6. El cinema es bastant divertit, però en un cinema normal no sí trobaria aquesta pel•lícula perquè és molt vella.

    Anónimo dijo...

    Jo opino que la pel•lícula havia parts que eren tristes i altres mes alegres però l’Antoine a vegades portava malament i deia mentires, el final em va agrada molt perquè el volia anar ala platja i al final va anar a la platja i l’Antoine tenia un amic que es deia Rene també era una mica entremaliat.

    Jo crec que la història es molt bonica.

    Anónimo dijo...

    Aquesta pel•lícula va estar bé però el que no em va agradar es que la pel•lícula era en francés, ja se que el director és francès però a mi no m’agraden els subtítols.
    A mi em va agradar quan el Antoine es va escapar de l’escola correccional. No estic acostumbrada als subtítols.

    Anónimo dijo...

    Jo opino que la peli no va estar tan malament, ami no em va agradar la mare per que es passava una mica amb l’Antoine .El pare era molt alegre sempre arribava content a casa seva , també no em va agradar el final , va deixar a molta gent amb la curiositat de que li passaria després d’aquell moment i o que mes em va agradar va ser cuan va marxa amb els seus pares al cinema .

    Anónimo dijo...

    No m'ha agradat molt , perquè era molt avorrida però es normal per què era com si no tingues historia ,era un rotllo de pena però no m'ha agradat no perquè fos trista, sinó perquè e llegit tots els subtítols encara que alguna paraula se m'hagi escapat però no he entès la historia. Definitivament no m' ha agradat.

    Anónimo dijo...

    Jo opino que la pel•lícula al nen li pegaven moltes bufetades . I això es una injustícia.

    Anónimo dijo...

    La pel•lícula em va agradar molt per que el nen s’escapa sempre de casa i em va agradar també quan va robar la maquina de escriure i quan va anar a deixar la maquina li va atrapar el seu para. Total que em va agradar molt.

    Anónimo dijo...

    Al l’ Antoine sempre li estaven pegant a la cara.
    Però lo que me va agradar mes va ser quan
    Al correccional aquell senyor li diu que
    amb que mà bol que li donessin ala cara.
    Però al final es mor?

    Anónimo dijo...

    Hem va semblar molt ben feta, perquè hi havia molt de drama, i li pegaven molt perquè van agafar un lloc de enamorats, com Paris .
    La pel•lícula estava molt ben feta , i em va agradar molt.

    Anónimo dijo...

    Em va agradar la pel·lícula , quan
    va robar la màquina d'escriure , el final no em va agradar per acaba en la platja.

    Anónimo dijo...

    Era una mica de drama , i l'Antoine tenía molta mala sort.
    La mare l'enganyava , i li reñía
    molt.Però al final , no entenc
    perquè el ficaven a la presó, i no
    el treien.
    Però al final acava bé.

    Anónimo dijo...

    Em va agradar molt,alpúblic també li va agradar.
    Els subtítols estaven en castellà i la pel·lícula era en francès.

    Anónimo dijo...

    Ahir vam anar a la Filmoteca i m'ho vaig passar molt bé.
    M'ha agradat molt la pel·lícula.
    A la Filmoteca conserven les pel·lícules antigues i vam veure
    "Els 400 cops". Al final tothom va fer preguntes de la pel·lícula.

    Anónimo dijo...

    Ens ha agradat més o menys , perquè era molt trist i també una mica avorrida , també era culpa del nen que feia entremaliadures...
    Que li passarà al nen quan sigui gran ?. Podrien fer la segona part de la peli?...

    Anónimo dijo...

    Preguntes :
    - Per què s'acaba la pel.lícula al mar?.
    - Què passarà amb la seva mare?.
    - Què portava el René quan va a visitar a l'Antoine al reformatori?.
    - Qui era la nena que anava amb el René i l'Antoine ?.
    Opinió :
    Era una peli molt sentimental , dona pena perquè sempre li peguen a l'Antoine i tot li surt molt malament. També perque els seus "pares" el porten a un reformatori .

    Anónimo dijo...

    La peli és una mica violenta i trista perquè els pares d'Antoine no l'estimen (el pare ens ha semblat una mica més simpàtic).
    Ens ha agradat quan l'Antoine va correns al mar ,... un lloc que mai havia vist .
    És divertit quan fan gimnàstica pels carrers i els nens s'escapen del profe.

    Anónimo dijo...

    El blanc i negre fa que la pel.lícula sigui més pesimista i trista .
    L'Antoine ha treballat molt bé i també els altres nens .
    Hem trobat la peli una mica llarga.